Voorstelling: 'Don Quichot - Art.B'

Don Quichot: Een Balletavontuur

Een avondvullend ballet in 3 akten.

In een betoverend landschap waar dromen en realiteit samensmelten, ontvouwt zich het tijdloze verhaal van Don Quichot, een onverschrokken ridder die de wereld met zijn verbeelding verandert. In een avond vol dans en emotie neemt het ballet Don Quichot het publiek mee op een reis door het hart van Spanje, waar de liefde, de strijd voor gerechtigheid en de kracht van de menselijke geest centraal staan.

Met de meeslepende muziek van componist Ludwig Minkus en gedanst door Compagnie ART.B, wordt het verhaal van Cervantes tot leven gebracht op het podium. Het publiek wordt meegenomen op een ontroerende reis, waarbij de subtiele bewegingen van elke danser de diepte van de personages onthullen en de emoties van het verhaal tot uiting brengen.

Van betoverende solo's tot adembenemende ensemblestukken, Don Quichot is een balletspektakel dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding stimuleert. Het verhaal gaat over de verbeelding van de menselijke geest en de kracht van hoop, liefde en moed.

Kom en laat je meevoeren door de magie van het ballet Don Quichot - een avond vol passie, emotie en onvergetelijke momenten, choreografie door Nele Van Damme en gedanst door Compagnie ART.B.

Volg compagnie ART.B op instagram @compagnie.art.b

Data en uren:

  • vrijdag 6 september 2024 om 20u00
  • zaterdag 7 september 2024 om 14u00
  • zaterdag 7 september 2024 om 19u15
  • zondag 8 september 2024 om 15u00
Prijzen tickets:
  • Prijs ticket kinderen tot 12 jaar: €17
  • Prijs ticket +12 jaar: €22
Locatie:
Deze voorstelling gaat door in het Cultuurhuis van Merelbeke (Driekoningenplein - Merelbeke).
Tickets via https://my.ilcigno.be